Το σχολείο μας! 2018-06-26T11:04:56+00:00

Καλώς ήρθατε στο Jack-Jill ένα από τα παλαιότερα Αγγλόφωνα νηπιαγωγεία της Αθήνας!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ / ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ:

Στο σχολείο μας αντιμετωπίζουμε το κάθε παιδί σαν ξεχωριστή προσωπικότητα, που με τα κατάλληλα ερεθίσματα και τις σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις μπορεί να αναπτύξει τα τελέντα και τις γνώσεις του!

Μέσα από τη ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, βοηθάμε τα παιδιά να νιώσουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη ώστε να απολαμβάνουν τις ώρες τους, να είναι χαρούμενα και ξένοιαστα!

Στόχος μας είναι μέσω του παιχνιδιού να καλλιεργείται η ανεξαρτησία και η αυτοεκτίμηση του κάθε παιδιού που μαζί με τις ακαδημαϊκές δραστηριότητες και τους σωστούς παιδαγωγικούς χειρισμούς, παρέχουν μια εξαιρετική προετοιμασία και θέτουν γερές βάσεις για τη μετάβαση του παιδιού στο «σχολείο.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ένας από τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε το Jack-Jill για το παιδί σας είναι γιατί θα του δώσετε όλα τα εφόδια ώστε να μάθει να καταλαβαίνει, να μιλάει και τελικά να διαβάζει και να γράφει στην αγγλική γλώσσα!

Στο σχολείο μας παρέχεται η χρήση της αγγλικής γλώσσας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΚΤΙΡΙΟ:

Το κτίριο μας έχει χτιστεί για μικρά παιδιά, έχει έκταση 250τμ με ειδικά διαμορφωμένο κήπο για παιχνίδι και πολύ διασκέδαση. Μέσα στον κήπο έχουμε ξεχωριστό χώρο για το οπωροπωλείο μας όπου τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να φυτεύουν και στη συνέχεια να τρώνε τα δικά τους λαχανικά!

Η ασφάλεια είναι ύψιστης σημασίας για εμάς (διεξάγουμε τακτικά ασκήσεις για το ενδεχόμενο πυρκαγιάς και σεισμού). Τα δωμάτια είναι φωτεινά, ευάερα και προσφέρουν μια ατμόσφαιρα σπιτικού.

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ

Όλο το προσωπικό του Jack-Jill έχει εμπειρία στην προσχολική εκπαίδευση και με αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά. Συνεργαζόμαστε στενά με τον παιδίατρο, τον οδοντίατρο, τον φυσιολόγο και τον λογοθεραπευτή μας.

Έχετε κάποια ερώτηση για το Jack Jill ή για τα Groups μας;

Συμπληρώστε αυτή την απλή φόρμα και ένα μέλος του προσωπικού μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Πατώντας το κουμπί ‘Αποστολή’ γνωρίζετε ότι μας στέλνετε τα προσωπικά σας στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να διευθετηθεί το αίτημα σας. Η JackJill δεν θα κοινοποιήσει τις πληροφορίες σας σε τρίτους.

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις και λειτουργίες της ιστοσελίδα μας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή πατώντας εδώ

Εγγραφείτε
Στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις και λειτουργίες της ιστοσελίδα μας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή πατώντας εδώ