Αρχική 2018-06-26T13:36:12+00:00

Λίγα λόγια για εμάς

Καλώς ήρθατε στο Jack-Jill έναν από τους παλαιότερους Αγγλόφωνους παιδικούς σταθμούς στην Αθήνα!

Στο σχολείο μας αντιμετωπίζουμε το κάθε παιδί σαν ξεχωριστή προσωπικότητα. Με τα κατάλληλα ερεθίσματα και τις σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις, βοηθάμε τα παιδιά να καλλιεργήσουν τα ταλέντα και τις γνώσεις τους ώστε να αποκτήσουν γερές βάσεις για την εξέλιξή τους στις επόμενες μαθητικές κοινότητες.

Δεχόμαστε παιδιά οποιασδήποτε εθνικότητας ηλικίας 2-6 ετών. Είμαστε ένα διεθνές περιβάλλον που τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν πολιτισμικές γνώσεις.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

Το σχολείο μας φιλοξενεί παιδιά από  τα πρώτα χρόνια της ζωής τους μέχρι και το νηπιαγωγείο (2 – 6 ετών)! Όλα τα παιδιά χωρίζονται σε μικρές ομάδες βάσει ηλικίας. Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε ποιοτικό χρόνο σε κάθε παιδί.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Όλες μας οι δραστηριότητες είναι προσαρμοσμένες για την κάθε ηλικία. Εκδρομές /ενδιαφέροντα έργα-κηπουρική / παρατηρήσεις καιρού /οικολογία και πολλές άλλες!

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ

Όλο το προσωπικό του Jack-Jill έχει εμπειρία στην προσχολική εκπαίδευση και με αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά. Συνεργαζόμαστε στενά με τον παιδίατρο, τον οδοντίατρο, τον φυσιολόγο και τον λογοθεραπευτή μας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ

Τα σχολικά γεύματα μπορούν να είναι μια άλλη εμπειρία μάθησης για τα παιδιά. Στο Jack-Jill τρώμε υγιεινά, προσπαθώντας να διατηρήσουμε μια ισορροπημένη διατροφή σε συνεργασία με τον παιδίατρο μας.

Εμπειρίες

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις και λειτουργίες της ιστοσελίδα μας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή πατώντας εδώ

Εγγραφείτε
Στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις και λειτουργίες της ιστοσελίδα μας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή πατώντας εδώ